چهارشنبه ۰۷ خرداد ۰۴

فوايد و خواص عالي شيره انگور خانگي

 

شيره انگور كه در طب سنتي به انگور نيز معروف است، محصولي است كه از شيره انگور تهيه مي شود. شيره انگور اصل سرشار از ويتامين ها و مواد معدني است و فوايد زيادي براي سلامتي دارد. در ادامه اين بخش سلامت و آبرساني با ماهيت شيره انگور و خواص مختلف آن آشنا خواهيد شد.

شما براي دستيابي به تمامي خواص گفته شده در اين مقاله بايد شيره انگور خانگي يا همان شيره انگور اصل را تهيه كنيد. پس از همين جا به دنبال قيمت شيره انگور ملاير خواهيد بود!

 

مصرف بي حد و مرز شيره انگور طبيعي

 

طبيعت شيره انگور و مصرف مداوم و بدون محدوديت آن به افراد سرد مزاج توصيه مي شود.

 

فوايد شيره انگور خانگي

 

در اين بخش برخي از فوايد اعجاب آور شيره انگور در افزايش نشاط، هماهنگي و سلامت ويژه را بررسي خواهيم كرد.

 

تقويت سيستم ايمني بدن با شيره انگور ملاير

 

شيره انگور اصل حاوي ويتامين هاي A، B، C و مواد معدني مانند آهن، منيزيم، فسفر، پتاسيم و كلسيم است و براي تقويت سيستم ايمني بدن بسيار مفيد است. شيره انگور به دليل درصد بالاي آنتي اكسيدان ها باعث افزايش گلبول هاي سفيد در بدن، افزايش ايمني بدن و محافظت از بدن در برابر بيماري ها مي شود.

 

افزايش انرژي با شيره انگور درجه يك

 

شيره انگور اصل حاوي ويتامين ها و مواد معدني مهمتر و كالري بيشتري نسبت به انگور است و مقدار كمتري از آن را مصرف مي كند تا انرژي مورد نياز بدن شما را تامين كند. شيره انگور اصل همچنين حاوي درصد بالايي از قندهاي طبيعي است كه به سرعت در بدن حل شده و انرژي بدن را تامين مي كند.

 

رقيق شدگي خون

 

شيره انگور به دليل محتواي معدني پتاسيم، خون را رقيق مي كند، از حملات قلبي جلوگيري مي كند و به پيشگيري از بيماري هايي مانند آمبولي و واريس كمك مي كند.

 

 

درمان كم خوني با شيره انگور عسلي ملاير

 

شيره انگور عسلي ملاير حاوي آهن و ويتامين B12 است كه با افزايش سطح گلبول هاي قرمز در بدن نقش بسيار موثري در خون سازي دارد، بنابراين يك يا دو قاشق غذاخوري شيره انگور يك سوم آهن مورد نياز روزانه بدن را تامين مي كند. و چون در درمان كم خوني مفيد است.

 

پيشگيري از سرطان و كاهش اثر شيمي درماني

 

آنتي اكسيدان هاي فراوان و متنوع موجود در شيره انگور از سرطاني شدن سلول هاي بدن به دليل راديكال هاي آزاد جلوگيري مي كند و ترشح اضافي را تحريك مي كند و سطح گلبول هاي سفيد را در بدن افزايش مي دهد. دوچاب همچنين در درمان عفونت ها و التهاب ها بسيار موثر است و اثرات شيمي درماني را كاهش مي دهد.

 

تقويت حافظه و پيشگيري از بيماري آلزايمر با شيره انگور مرغوب

 

قندهاي طبيعي و ويتامين هاي ضروري موجود در شيره انگور سلول هاي مغز را تقويت كرده و انرژي لازم براي فعاليت اين سلول ها را تامين مي كند. همچنين شيره انگور به دليل خاصيت گرمايي كه دارد عملكرد سلول هاي مغز را بهبود مي بخشد و نقش موثري در تقويت حافظه و جلوگيري از پيري مغز ايفا مي كند.

 

بهبود حافظه

 

اعصاب را آرام مي كند و خلق و خو را بهبود مي بخشد

منيزيم موجود در شيره انگور اصل به تعادل كلسيم در اعصاب و عروق خوني كمك مي كند، اعصاب را آرام مي كند، خلق و خو را بهبود مي بخشد و نشاط و انرژي را براي افراد مبتلا به افسردگي افزايش مي دهد.

 

عملكرد دستگاه گوارش را بهبود مي بخشد

 

مصرف شيره انگور اصل روده و معده را تميز مي كند و اوره را از بدن دفع مي كند، همچنين بر ضد نفخ عمل مي كند و در نتيجه عملكرد دستگاه گوارش را بهبود مي بخشد.

 

باز كردن كانال هاي كبدي با شيره انگور اصل

 

شيره انگور اصل باعث انسداد مي شود، بنابراين توصيه مي شود از شيره انگور همراه با سركه انگور براي جلوگيري از گرفتگي مجاري كبد استفاده شود.

 

بهبود سرفه

 

شيره انگور اصل خاصيت نرم كنندگي و ضد التهابي روي ناحيه گلو دارد و براي كساني كه در فصل زمستان از گلودرد و سرفه رنج مي برند، مخلوط شيره انگور اصل و آب توصيه مي شود.

 

اضافه وزن و چاقي با شيره انگور خانگي

 

شيره انگور به دليل محتواي قند موجود در اين ماده مغذي، كالري نسبتاً بالايي دارد. هر 100 گرم شيره انگور حاوي 329 كالري است، بنابراين به افراد لاغر و لاغر توصيه مي شود براي افزايش وزن و تامين انرژي بدن، شيره انگور مصرف كنند. مصرف زياد اين آب ميوه براي افراد چاق يا كم تحرك توصيه نمي شود.

 

خواص شيره انگور اصل براي چاقي صورت

 

شيره انگور مقوي محسوب مي شود و حاوي كالري زيادي است، بنابراين در چاقي موضعي موثر است. براي پرپشت شدن صورت مي توانيد از شربت شيره انگور استفاده كنيد يا شيره انگور را با شير يا شير برنج مخلوط كنيد.

 

فوايد شيره انگور براي پوست عبارتند از:

 

  • مصرف شيره انگور بافت آسيب ديده پوست را ترميم مي كند و از پيري پوست جلوگيري مي كند.
  • مصرف شيره انگور اصل با افزايش گلبول هاي قرمز به بهبود رنگ پوست و قرمزي كمك مي كند.
  • مصرف شيره انگور از پوست در برابر اثرات مضر آفتاب محافظت مي كند.
  • مصرف شيره انگور اصل در درمان التهاب ناشي از ضربه در بدن بسيار موثر است.
  • شيره انگور به صورت خوراكي يا ماسك به محو شدن لكه ها و چين و چروك هاي صورت و جلوگيري از افتادگي پوست كمك مي كند.

 

 

فوايد شيره انگور اصل براي مو

 

اسيد لينولئيك موجود در شيره انگور موها را سالم نگه مي دارد و از ريزش مو جلوگيري مي كند. ويتامين E و آنتي اكسيدان هاي موجود در آن نيز انواع مشكلات مو را كاهش مي دهد. شيره انگور اصل همچنين حاوي آهن و ويتامين B12 است كه باعث بهبود جريان خون در پوست سر و حفظ سلامت و شادابي موها مي شود.

 

خواص شيره انگور براي كودكان

 

نوزادان براي رشد به مواد مغذي بيشتري نياز دارند، بنابراين مصرف شيره انگور اصل براي رشد نوزادان موثر است زيرا حاوي مواد معدني و ويتامين هاي بيشتري است. نوشيدن شيره انگور توصيه مي شود.

 

فوايد شيره انگور براي خانم ها

 

شيره انگور اصل حاوي آهن، كلسيم و منيزيم است و مي تواند از دردهاي قاعدگي ناشي از كمبود آهن جلوگيري كند، دردهاي قاعدگي را درمان كرده و از عضلات رحم محافظت كند. مصرف شيره انگور اصل از بدن در برابر بيماري هاي استخواني پس از يائسگي محافظت مي كند.

 

شيره انگور اصل براي زنان باردار و شيرده

 

به خصوص در دوران بارداري زنان جوان بايد از شيره انگور استفاده كنند زيرا شيره انگور حاوي مواد مغذي زيادي است و باعث بهبود قدرت بدني و رشد خوب جنين مي شود.

 

شيره انگور اصل در دوران بارداري توصيه مي شود زيرا حاوي فسفر، كلسيم، منيزيم و ويتامين K است كه باعث افزايش تراكم استخوان و جبران كمبود كلسيم مي شود.

 

زنان باردار مبتلا به ديابت نبايد بيش از حد شيره انگور اصل مصرف كنند.

 

مادراني كه شير سبك مي نوشند مي توانند شير خود را با نوشيدن شيره انگور اصل با كيفيت بالا غليظ كنند.

 

فوايد شيره انگور اصل براي مردان

 

شيره انگور به دليل دارا بودن ويتامين ها و مواد مغذي غني باعث شادابي و افزايش ميل جنسي در مردان مي شود. مصرف شيره انگور اصل به توليد سالم هورمون هاي جنسي كمك مي كند. مصرف شيره انگور به دليل طبع گرم خود ميل جنسي را در افراد سردسير بيدار مي كند.

 

نكات مهم براي نوشيدن شيره انگور خانگي

 

مقدار معمول شيره انگور اصل براي بزرگسالان 1 تا 3 قاشق چايخوري و براي كودكان 1 تا 3 قاشق چايخوري در روز است.

 

استفاده از شيره انگور در زمان ضعيف شدن بدن در فصل زمستان و براي درمان و كاهش بيماري ها در فصل سرما توصيه مي شود.

 

خريد شيره انگور ملاير

 

شيره انگور مرغوب ممكن است در برخي مناطق ديگر ايران نيز توليد شود. اما همگي به خوبي مي دانيم كه خريد شيره انگور ملاير بدون هيچ سك و ترديدي ما را به بهترين شيره انگور در ايران مي رساند.

معرفي جهت كاشت درخت آلو

طعم لواشك‌ هاي ترش و خوشمزه آلو، مرباي آلو، گوجه سبز نمك زده در اواسط بهار… داستان تمامي اين محصولات خوشمزه و پرطرفدار از كاشت نهال آلو، شروع مي‌شود. كاشت درخت آلو، نكات خاصي دارد كه بهتر است با آن‌ها آشنايي پيدا كنيم. توجه داشته باشيد كه ميوه درخت آلو، در ابتدا كه اندكي خام است، به صورت گوجه سبز برداشت مي‌شود و سپس تبديل به آلو مي‌گردد. براي اطلاع از قيمت انواع نهال ميوه به سايت آلفا نهال مراجعه كنيد.

آلو يكي از ميوه‌ هاي محبوب در سراسر دنيا است كه بسيار مقاوم بوده و تقريبا در هر شرايط آب و هوايي رشد مي‌كند. البته توجه داشته باشيد كه درخت و نهال‌هاي آلو انواع متعددي كه دارد كه هر يك در شرايط متناسب با خود رشد مي‌كند.

كاشت نهال آلو چگونه مي باشد )مراحل كاشت آلو(

هر زمان از سال كه بتوانيد رطوبت مورد نياز درخت آلو را تامين كنيد، بهترين زمان براي كاشت نهال هاي آلو است؛ زيرا ريشه درصورت وجود آب به خوبي رشد مي‌كند. به صورت كلي توصيه مي‌شود كاشت نهال آلو، در اوايل زمستان كه خاك به صورت طبيعي مرطوب است و ريشه ي گياه هم در خواب است و متوجه ي آسيب نمي شود، انجام شود تا نتايج آن در اوايل تابستان قابل مشاهده باشد.

پيشنهاد مي‌شود كه خاك خود را از يك ماه زودتر آماده كنيد. اين كار به ذخيره مواد آلي غني در خاك كمك مي‌كند و درخت آلو سريعتر رشد خواهد كرد. ريشه‌‌هايي را كه آسيب‌ ديده‌‌اند يا به شكلي نامعمول بلند هستند را با قيچي جدا كنيد. جهت تسهيل گردش هوا، ريشه‌ها را پخش كرده و اطراف ريشه مركزي را خلوت كنيد. ريشه‌‌ها را در داخل ظرف برگردانده و پايين‌تر قرار دهيد.

در مرحله بعدي كاشت نهال آلو، بايد گودالي در زمين ايجاد كنيد كه پهناي آن دوبرابر ريشه‌هاي باز شده گياه باشد و عمق آن با عمق اوليه نهال متناسب باشد. نهال يا ريشه را از سطل آب خارج كنيد و با ريشه‌هاي كاملاً باز و پخش، داخل گودال قرار دهيد. در اين مرحله آن را با يك دست نگه ‌داريد و با دست ديگر، گودال را پركنيد و يا اگر مايل بوديد، مي‌توانيد از فرد ديگري كمك بگيريد.

بعد از كاشت درخت آلو، درخت را كامل غرق‌آب كنيد. اين كار به خاك كمك مي‌كند تا به خوبي اطراف ريشه‌ها مستقر شده و به خوبي ريشه را سيراب كند. تمامي درختان آلو در چند سال اول زندگي خود نياز به كمك دارند و همانند يك بچه نوزاد، بايد دست آن‌ها را بگيريد. براي اين كار از يك تيكه چوب استفاده كنيد و آن را به درخت پيوند بزنيد تا به خوبي رشد كند و بزرگ شود.

https://alphanahal.ir/plum-seedlings/

آماده سازي زمين قبل از كاشت

قبل از كاشت باغ آلو (احداث باغ آلو)  ، علف هاي هرز يا بقاياي محصولات قبلي بايد از زمين خارج شوند. چندين نمونه خاك از مزرعه بايد براي آزمايش تغذيه و آزمايش ذخيره آب به آزمايشگاه خاك ارسال شود. در صورت استفاده از علف كش ، مدت زمان ماندگاري علف كش قبل از كاشت نهال هاي جوان گذشته است. بهتر است يك سال قبل از كاشت ، دانه ها را روي زمين بكاريد و سپس برگردانيد تا مقدار مواد آلي خاك افزايش يابد. عمق خاكورزي بايد حدود 50 تا 80 سانتي متر باشد و براي اطمينان از زهكشي مناسب بايد لايه محدود كننده خاك را از بين برد. در خاكهايي كه مقدار pH آنها كمتر از 5/5 است ، مي توان مواد كلسيم اضافه كرد. از موادي مانند سوپرفسفات مي توان در خاك هاي قليايي يا شيرين با pH بالا استفاده كرد.

عوامل دخيل در كاشت نهال آلو

خاك: اين درخت در گستره وسيعي از خاك ها قابليت رشد دارد؛ از خاك هاي شني، لومي، شني لومي گرفته تا خاك رسي. برخلاف بيشتر هسته داران كه خاك هاي سنگين و آبدار مانعي براي عملكرد مناسب آن ها مي باشد، اما درخت آلو در اين گونه خاك ها تحمل بيشتري از خود نشان مي دهد. پي اچ مناسب خاك محل رشد درخت آلو بين ?.? الي ?.? مي باشد.

نكته: پيش از كاشت نهال از گونه عاملي كه سبب مي شود ريشه يا آب به خوبي نفوذ نكند را مانند لايه رسي كه دردسر ايجاد مي كند از بين ببريد.

دما: مرحله خواب زمستاني بايدي است كه هر ساله براي تمامي درختان بايستي اتفاق بيوفتد و درخت آلو نيز از اين قائده مستثني نمي باشد؛ با پايين رفتن دما در فصل پاييز، درخت آلو متوجه مي شود كه بايد خود را براي خواب زمستاني آماده كند. نياز سرمايي درختان براي عملكرد و جوانه زني آن ها در فصل بهار مفيد مي باشد كه البته درخت آلو به دماهاي پايين جهت برطرف كردن اين نياز و هم چنين گذراندن خواب زمستاني خود احتياج دارد.

پايين ترين دماي قابل تحمل براي درخت آلو بين ?.? تا ??.? درجه سانتي گراد مي باشد؛ در صورت برطرف نشدن نياز سرمايي درخت آلو، گل ها ممكن است به طور منظم و همزمان باز نشوند و حتي احتمال ريزش آن ها زياد شود. سرماي دير رس بهاره همانطور كه براي هر درختي اثر منفي دارد، سبب ريزش شكوفه هاي درخت آلو و از بين رفتن جوانه ها خواهد شد.

شرايط آب و هوايي مناسب براي پرورش نهال آلو

احتمالا تا به حال دقت كرده ايد كه كاشت باغ آلو اكثرا در آب و هواي معتدل انجام مي شود. نهال آلو در حال رشد نياز رطوبتي بسيار بالايي دارد و بنابراين اگر بحث صرفه جويي در مصرف آب در محل زندگي شما مطرح باشد، بايد در كاشت نهال آلو به آن توجه نماييد.

كاشت نهال آلو بهتر است در مكاني آفتابي انجام گيرد، البته باغ آلو نبايد بيش از حد نيز در معرض نورخورشيد و گرما باشد. ميوه هاي آلو براي ايجاد طعم شيرين به آفتاب و گرماي كافي احتياج دارند. اگر در باغ آلو خود يك ديوار رو به جنوب يا غرب آفتابي داريد، كاشت نهال آلو در مقابل آن مي تواند گزينه مناسبي باشد. با شكوفاشدن شكوفه هاي درخت آلو در بهار، نماي بسيار زيبايي به وجود مي آيد كه حتي مي تواند انتخاب خوبي براي تزئين حياط خانه تان باشد.

زمان مناسب كاشت نهال آلو

كاشت نهال آلو در اواخر پاييز يا زمستان كه گياه در دوره خواب به سر مي برد، بهتر است. درخت آلو را در پاييز سفارش داده و آن را در يك روز زمستان خنك و آفتابي بكاريد. به شما پيشنهاد مي كنيم از كاشت درخت آلو در زمين هاي پر آب و يا خيلي خزدار خودداري كنيد و اگر زمين باغ آلو شما در زمستان يخ مي زند، قبل از اولين يخ زدگي شديد، يا هنگامي كه در بهار شروع به آب شدن مي كند، كاشت را انجام دهيد.

مناسب ترين زمان براي كاشت نهال آلو و ديگر درختان خزان دار از فصل پاييز تا اسفند مي باشد يعني پيش از بيدار شدن جوانه ها از خواب و زماني كه نهال هنوز خواب است، بهترين زمان براي اين كار تلقي مي شود‌.

قبل از انتقال گياه از نهالستان به باغ، بايستي ريشه نهال توسط موادي مانند خورده چوب مرطوب پوشانده شده باشند تا از خشك شدن آن جلوگيري به عمل آيد؛ عمق گودالي كه بايستي حفر گردد، بايد هم اندازه با عمق گودال درخت در نهالستان باشد. در صورت انجام ندادن اقدامات حفر گودال، مي توانيد گودالي با طول و عرض ? در ? متر و عمق ?? سانتي متر حفر كنيد.

پس از مشخص شدن جواب آناليز خاك باغ، كودهاي موردنظر و تقويت كننده لازم را به گودال اضافه نماييد اما توجه داشته باشيد از ريختن كودهاي اضافي و خودسرانه خودداري نماييد زيرا به سوزاندن نوك ريشه نهال و در نهايت از بين رفتن آن منجر خواهد شد.

پس از كاشت نهال آن را با خاك بپوشانيد و به اندازه نه خيلي آهسته و نه خيلي زياد فشار دهيد زيرا فشار زياد منجر به خفگي ريشه خواهد شد.

احداث باغ آلو

آب و هوا: آلو در طيف گسترده اي از آب و هوايي با يك گونه تقريبا براي هر منطقه رشد مي كنند. اجتناب از كاشت در مناطق پست كه در آن سرما ممكن است قرار بگيرد، و به درختان شما آسيب برساند. در صورت امكان، پيدا كردن موقعيت پناهگاه، مانند يك نقطه در سمت جنوب يا رو به غرب دور از وزش باد. كه به درخت در ميوه دهي كمك خواهد كرد.

نوع خاك و بافت: آلو بهترين رشد را در بافت لوم ريز بافت و خاك لوم شني دارد. اين شرايط درتوليد درختان و محصولات سالم قابل توجه است. اما دانشگاه كاليفرنيا اشاره مي كند، كه درختان آلو مي توانند در در طيف گسترده اي از انواع خاك و بافت اعم از شن تا رس رشد كنند. در صورت امكان اجتناب از كاشت در خاك با مقدار رس بالا، براي اينكه اين نوع خاك مي تواند مشكلات زهكشي را بوجود بياورد. درختان آلو بهترين رشد را در خاك اسيدي تا خنثي، با PH مابين ??? و ??? دارند و به ندرت در خاك قليايي عملكرد خوبي نشان مي دهند. اگر شما خاك قليايي داريد، مي توانيد pH را با تركيب گوگرد و يا كود حاوي سولفات آمونيوم قبل از كاشت كاهش دهيد.

كاشت: گودال را كمي عميق تر و گسترده تر از گسترش ريشه حفر كنيد. نهال را روي مقداري خاك نرم در وسط گودال كنده شده قرار دهيد. مطمئن باشيد كه ريشه بخوبي پخش شده است. درختان استاندارد اندازه ? الي ?/? متر از هم فاصله خواهند داشت. درختان پايه كوتاه ?/? الي ? متر از هم فاصله دارند. براي نهال هاي داخل گلدان، گياه را از گلدان جدا كرده و هر گونه ريشه گرد را با استفاده از قيچي باغباني حذف كنيد . براي درختان پيوندي، پيوند بايد ? سانتي متر بالاتر از خط خاك در هنگام كاشت باشد.

مقدار آبياري: آبياري عميق كمك مي كند تا ريشه هاي آلو عميق تر در خاك گسترش يابند، به اين ترتيب درخت مقاومت بيشتري در برابر خشكي خواهد داشت همچنين با خطرات مرتبط با گرما در مورد ريشه هاي كم عمق و نوسانات سريع درجه حرارت در سطح خاك به حداقل خواهد رسيد. درختان آلو، مانند بسياري از درختان ميوه، در خاك هايي كه مداوم آبياري مي شوند رشد خوبي ندارند. عدم آبياري بين برنامه هاي آبياري باعث خشك شدن خاك، و اجازه مي دهد تا ريشه درخت تنفس كرده و از مشكلات مربوط به خاك اشباع از آب جلوگيري مي كند. صرف نظر از تنوع، همه درختان آلو پاسخ خوبي به دو بار آبياري در هفته مي دهند.آبياري بايد هميشه در پايه درخت استفاده شود. آبياري سقفي برگ درخت آلو را مرطوب مي كند، به ويژه هنگامي كه درخت در مرحله جواني است، خطر ابتلا به بيماري قارچي برگ را بالا مي برد. نشانه هاي كم آبي در درختان آلو، لبه هاي برگ درخت قهوه اي شده يا پژمردگي به طور كلي افزايش مي يابد. آب و هوا و خاك شرايط محلي نيازهاي آبياري را تعيين مي كنند. علاوه بر اين، اگر پوست در قسمت پايه درخت از قهوه اي روشن به قهوه اي سياه يا تيره تغيير پيدا كرد، نشان مي دهد كه درخت آلو بيش از حد آب دريافت كرده است.

باغداري و مراقبت‌هاي لازم از آفات و بيماري‌هاي درختان آلو:

از شايع‌ترين بيماري‌ها و آفات درخت آلو كه هر كشاورزي بايد با آن‌ها آشنايي داشته باشد، مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

پوسيدگي قهوه‌اي

ويروس پلوپاكس

پوسيدگي سياه

آلو كوتوله

جريان لثه

جيب آلو

بيماري كلاستروسپوريوم

مونيليوز ميوه سنگ (پوسيدگي ميوه)

زنگ

بيشتر اين آفات در بهار شروع به تكامل مي‌كنند و برخي ديگر به صورت ساليانه باز مي‌گردند. سمپاشي و درمان پيشگيرانه منظم، مي‌تواند از اين آفات و بيماري‌ها جلوگيري كند.

چند نوع هرس داريم و هرس درخت آلو چگونه انجام مي‌شود؟

هرس و نگه‌داري از Plum tree، كار چندان دشواري نيست و اگر به موقع انجام شود، درختان دچار آفت و بيماري نخواهند شد. توصيه مي‌شود در فصول سرد كه درخت خواب است هرس صورت نگيرد؛ زيرا درخت در معرض خطر بيماري برگ نقره‌اي و ساير عفونت‌هاي قارچي قرار مي‌گيرد. از سويي ديگر، بهترين زمان توصيه شده براي هرس درختان آلو، اواخر بهار تا اوايل تابستان است.

بنابر زمان كاشت درخت آلو، نوع هرس آن متفاوت خواهد بود. به عنوان مثال، اگر در زمستان نهال را بكاريد، شيوه هرس آن با زماني كه هسته را در بهار مي‌كاريد متفاوت است. بهتر است در اين خصوص با يك متخصص مشورت كنيد.

پس از هر شكل‌دهي، اكثر ارقام تا سن ?? سالگى نياز به هرس مجدد ندارند ولى در آن سن، به‌دليل متراكم شدن شاخساره، بايد آنها را هرس كرد. ارقام ژاپنى چون چوب‌هاى آنها نرم‌تر و ميوه‌هاى آنها بزرگ‌تر است به هرس شديدترى نيازمند مى‌باشند.

نكات و هشدارها درخت آلو

درختان آلو بايستي در اوايل بهار و بعد از گرم شدن هوا و درست زماني كه خاك به اندازه‌ي كافي خشك و آماده‌ي كشت است، كاشته شوند.

زمان مناسب براي افزودن كود در فروردين ماه است كه معادل يك فنجان كود را بصورت دايره اي به قطر ?? سانتي‌متري در پاي درخت بايد بپاشيد. اين عمل را دوباره در اوايل خرداد و ابتداي مرداد تكرار كنيد و البته اين بار نصف فنجان كود اضافه كنيد. سال بعد دو فنجان كود شيميايي، در اوايل فروردين و شهريور، به درخت دهيد. در فروردين سال دوم به بعد، براي هر سال رشد درخت، يك فنجان كود به درخت داده (اما براي يك درخت بالغ اين مقدار از ?? فنجان نبايد تجاوز نكند) و در شهريور هر سال نيز براي هر سال رشد درخت يك فنجان كود به درخت بدهيد (اما براي يك درخت بالغ اين ميزان نبايد از ? فنجان تجاوز كند.)

هرگز درختان آلو را چسبيده به هم يا نزديك به ديگر گياهان نكاريد. در زمان بلوغ درخت ، به منظور داشتن فضاي كافي جهت حركت در اطرافشان ( برداشت محصول و نگهداري )، همين طور در اختيار داشتن فضاي كافي براي سيستم ريشه‌اي و به منظور ارتقاي سلامت درخت ، بايستي فضايي معادل ? متر در اطرافش خالي باشد.

اجازه ندهيد كه شاخه‌هاي درختان آلوي كنار هم در يكديگر گره بخورند و سد راه هم شوند. در صورت ضعف در نگه‌داري اين درختان ، شاخه‌ها و حتي ريشه‌هاي آن‌ها ممكن است به ساختمان‌هاي اطراف نيز تجاوز كنند.

https://alphanahal.ir/

بهترين آسياب قهوه نيمه صنعتي

 

آيا به دنبال بهترين دستگاه آسياب قهوه نيمه صنعتي هستيد؟ آيا مي خواهيد قيمت دستگاه آسياب نيمه صنعتي مناسب و مقرون به صرفه باشد؟ اگر شما هم براي خريد آسياب نيمه صنعتي ايراني يا خارجي ترديد داريد با ما تا آخر مقاله همراه باشيد.

در نظر داشته باشيد خريد آسياب قهوه نيمه صنعتي زماني توجيه دارد كه حجم كار شما بالا باشد به عنوان مثال دستگاه آسياب قهوه نيمه صنعتي براي مغازه قهوه فروشي ، كافي شاپ بزرگ، رستوران و مكان هايي با مشتريان زياد بيشتر مناسب است.

زيرا با خريد دستگاه آسياب قهوه نيمه صنعتي مي توانيد در زمان كمتر بهترين بهره وري و كيفيت را داشته باشيد. اما آيا همه آسياب هاي قهوه نيمه صنعتي در بازار چنين خاصيتي را ندارد؟ قطعاً جواب منفي است. بسياري از برندهاي خارجي حتي از نظر كيفيت و سرعت عملكرد مناسبي ندارند و فقط هزينه و زمان شما را هدر مي دهند. از اين رو انتخاب درست با قيمت منطقي براي خريد يك آسياب قهوه نيمه صنعتي بسيار ضروري است.

 

 

چگونه بهترين آسياب قهوه نيمه صنعتي را تشخيص دهيم؟ براي پاسخ اين پرسش بايد قبل از هرچيز ويژگي هاي بهترين آسياب قهوه نيمه صنعتي را بدانيد تا بتوانيد دستگاه هاي موجود در بازار را با هم مقايسه كنيد.

ويژگي هاي بهترين آسياب قهوه نيمه صنعتي

فارغ از اينكه آسياب نيمه صنعتي ايراني مي خواهيد يا خارجي بايد در مورد خصوصيات آن به دقت بررسي كنيد. زيرا هزينه خريد آسياب قهوه نيمه صنعتي زياد است و علاوه براين با يك انتخاب اشتباه ممكن است در آينده با مشكلاتي همچون تعميرات زياد، تعويض قطعه، بي كيفيت بودن در عملكرد و … روبرو شويد. به همين دليل حتما موارد زير را براي انتخاب آسياب به دقت بررسي كنيد.

  • داراي قدرت بالا براي آسياب انواع قهوه
  • مورد اول تا ميزان زيادي به موتور آسياب بستگي دارد از اين رو بايد قدرت موتور بالا باشد هر چقدر قدرت موتور بيشتر باشد به دستگاه فشار كمتري وارد مي شود و هزينه تعمير و نگه داري در آينده كمتر مي شود.
  • دقت در آسياب قهوه كه بسيار اهميت دارد (دقت بالا براي آسياب قهوه هاي مختلف از جمله قهوه ترك، اسپرسوو…) يكي از مهم ترين گزينه ها
  • سرعت زياد در زمان آسياب به همين دليل لازم است سرعت در دقيقه، ساعت و … بررسي گردد هر چقدر سرعت بيشتر باشد زمان كمتري از شما گرفته مي شود و اصحلاك دستگاه نيز كمتر مي باشد.
  • كيفيت وجنس بدنه آسياب نيزمهم است. اگربدنه پوشش ودوام مناسبي نداشته باشد به مرور و با كاركرد دستگاه مجبورخواهيد بود به دليل ظاهري نامرتب و كثيف بدنه را تعويض كنيد. درنظرداشته باشيد بسياري از دستگاههاي آسياب قهوه نيمه صنعتي با كاركرد اثر لك وكثيفي روي بدنه نمايان ميشود از اين رو بايد به پوشش و رنگ استفاده شده در آسياب قهوه حتما توجه داشته باشيد.
  • قابليت جدا شدن هاپرازدستگاه يكي ديگر از خصوصيات مهم ميباشد. همانطور كه مي دانيد براي نظافت و عدم باقي ماندن قهوه هاي قبلي در دستگاه حتماً بايد دستگاه بعد ازهر بار استفاده تميزشود.قطعاً دستگاه آسياب قهوه نيمه صنعتي براي تسهيل در تميزي و شست و شو بايد قابليت جدا شدن داشته باشد درغيراين صورت علاوه برپايين آمدن كيفيت قهوه مي تواند زمان و انرژي شما را هدر دهد.
  • داشتن تيغه مناسب، محكم وبا دوام يكي ديگر از ملزومات خريد آسياب قهوه نيمه صنعتي است. تيغه  هاي استيل والياژ فولاد مقاوم و باكيفيت هستند.
  • داشتن درجه بندي متنوع به منظور آسياب قهوه براي هر دستگاهي از آن دسته نكاتي است كه نبايد فراموش كنيد. هر چقدر درجه بندي متنوع و زياد باشددست شما براي تهيه انواع قهوه و نوشيدني باز تر است.
  • داراي فن خنك كنندگي قوي ازملزومات يك آسياب قهوه نيمه صنعتي است زيرا در آسياب هاي صنعتي و نيمه صنعتي حجم كار زياد مي باشد و سرعت به همراه دقت و كيفيت مهم است. بيشتر دستگاه ها با كاركرد طولاني گرم مي شوند و همين گرما بر كيفيت ودقت آسياب قهوه تاثيرمي گذارد از جمله اينكه باعث برشته شدن قهوه مي شود ازاين رو مجبوريد دستگاه را خاموش كنيد. حالا تصوركنيد دستگاه آسياب قهوه، فن خنك كنندگي داشته باشد در اين صورت شما بدون دغدغه به فعاليت خود ادامه مي دهيد و مي توانيد در زمان و هزينه هاي خود صرفه جويي داشته باشيد و درهرلحظه آسياب قهوه را با همان كيفيت اوليه توليد كنيد.
  • عدم باقي ماندن قهوه در مخزن يا به بيان ساده تر عدم پرتي قهوه در آسياب قهوه نيمه صنعتي حائز اهميت است. اكثر دستگاههاي موجود دربازار پرتي زيادي دارند بخصوص زماني كه شما آسياب هاي پشت سرهم داشته باشيد با درجه بندي متنوع حدوداً بين 200 تا 300 گرم پرتي خواهيدداشت. از طرفي قهوه يك محصول وارداتي وگران است واين پرتي براي هر بار آسياب به صرفه نيست. بهترين آسياب قهوه نيمه صنعتي بايد بتواند اين پرتي رابه حداقل يا به صفر برساند.

شايد اين سوال در ذهن شما نقش ببندد آيا اين دستگاه آسياب قهوه با تمام اين ويژگي ها در بازار يافت مي شود! در جواب بايد گفت: بله!

شايد باورش كمي سخت باشد اما اتفاقاً اين ويژگي ها با يكي ازبرندهاي ايراني كاملا تطابق دارد. آسياب قهوه يوكار با داشتن تمام اين خصوصيات به همراه قيمت مناسب و منطقي توانسته يكي از بهترين آسياب هاي قهوه ايراني باشد.عملكرد دستگاه آسياب قهوه نيمه صنعتي يوكارمشابه برندهاي معروف خارجي و دربرخي موارد بهترازآن ميباشد.

d3_go48.gif

 

آسياب قهوه نيمه صنعتي يوكار

مشخصات كامل آسياب قهوه نيمه صنعتي يوكار عبارتند از:

  • موتور پرقدرت با 2 اسب بخار
  • داراي تيغه هايي از جنس آلياژفولاد با قطر 120ميلي متر
  • هاپر با قابليت جداشدن واز جنس پلكسي گلس قابل شستشو
  • 23 درجه متنوع براي آسياب انواع قهوه و دستگاه هاي متنوع قهوه ساز
  • داراي آهنربا به منظورجذب انواع فلزات واشياء فلزي (به منظورعدم ورود به تيغه و آسيب به دستگاه)
  • داراي بدنه فلزي محكم و زيبا با پوشش رنگ با دوام استاتيك
  • داراي فن خنك كنندگي قوي كه موتور ومحفظه را خنك نگه مي دارد و باعث برشته شدن قهوه نمي شود.
  • عدم پرتي قهوه و مخلوط نشدن قهوه ها در تعداد آسياب پشت سرهم ومتنوع كه اين مساله دردستگاه ديگري يافت نمي شود.
  • همچنين 12 ماه گارانتي رايگان وخدمات پس از فروش در سراسر كشور يكي ديگر از خصوصيات گروه صنعتي يوكار مي باشد. شما ميتوانيد براي اطلاع از قيمت آسياب قهوه يوكار يا مشخصات كامل انواع دستگاه هاي اين برند به سايت uokar.ir مراجعه كنيد.

 

منبع: https://www.jesarat.com/behtarin-asiab-ghahveh/